Velg en side

Jeg brenner for bærekraftige produkter laget av naturlige materialer. Alle skjærefjølene og serveringsbrettene jeg lager, produseres for hånd i Norge, med lokalt høstet gran fra bærekraftige skoger i Vestfold og Telemark. Jeg kombinerer tradisjonelt håndverk med moderne teknikker for å skape produkter som er både vakre og funksjonelle.

Jeg tror på kvalitet fremfor kvantitet, og derfor bruker jeg endeved-teknikk for skjærefjøler, mens mine serveringsbrett er laget i vanlig heltre for en robust, dekorativ og elegant finish. Alle produktene behandles kun med naturlige oljer og bivoks, helt uten syntetiske tilsetninger – for et trygt og sunt kjøkken.

For et ekstra personlig preg kan jeg lasergravere eller prege både skjærefjøler og serveringsbrett med navn, logo eller mønster. Dette gjør produktene perfekte som unike gaver eller spesialdesignede løsninger for restauranter og bedrifter.

Ingen serieproduksjon – hver fjøl er håndlaget med materialer fra norsk skog. Unike årringer, fargenyanser og trestruktur gjør hver fjøl helt spesiell. Ingen er like, og nettopp det gir hvert produkt sin egen sjel og karakter.